nous contacter

RenovaPro Presentatie

Een van de sterke punten van RENOVAPRO is het feit dat wij kunnen rekenen op een groot aantal ervaren professionals, afkomstig uit vrijwel alle beroepen die in de bouwsector actief zijn.

OverOns Bedrijf

Ons bedrijf, Renovapro, wil jouw betrouwbare partner zijn op het gebied van bouw, renovatie en transformatie van gebouwen.
We werken voornamelijk voor particulieren die het comfort van hun woonruimte willen vergroten. Daarnaast hebben we ook veel zakelijke klanten die op zoek zijn naar harmonieuze werkruimtes die hun imago versterken.
Met 20 jaar ervaring in de bouwsector staan we garant voor kwalitatief en nauwkeurig werk. Onze klanten zijn onze beste referenties en op deze site vind je enkele van onze realisaties.
See more
1.OFFERTE
Vraag een offerte aan voor één van onze diensten
2.AFSPRAAK
We zullen je bellen en een afspraak met je maken
3.BEZOEK VAN EEN EXPERT
Een van onze adviseurs komt bij je langs. Deze deskundige legt je alles uit en neemt je bestelling op.
4.INSTALLATIE & ONDERHOUD
We bespreken een datum waarop we het werk zullen uitvoeren.

Ruwbouw

See more

Afwerkingen

See more

Inrichting

See more

Renovapro is een algemene aannemer die bouw- en renovatiediensten aanbiedt in verschillende sectoren. We voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Daarom beschikken we over VCA- en BIM-certificeringen.

De VCA-certificering (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) bevestigt dat we een hoogwaardig HSE-managementsysteem (Health, Safety, Environment) hebben geïmplementeerd dat voldoet aan de eisen van de sector. Het verzekert onze klanten dat we de nodige preventieve maatregelen nemen om de risico's voor onze eigen werknemers en die van de opdrachtgever te verminderen.

De BIM-certificering (Brussels Instituut voor Milieubeheer) getuigt van ons engagement voor duurzame ontwikkeling en milieubehoud. Het valideert dat we voldoen aan de milieuregels die van toepassing zijn in Brussel, dat we ons energieverbruik en onze CO2-uitstoot verminderen en dat we ons afval recyclen.

Door te kiezen voor Renovapro vertrouw je je werk toe aan een betrouwbaar, bekwaam en gecertificeerd bedrijf. Neem nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Onze Lidmaatschappen /

Certificeringen:

BuildWise vca

PARTNERSOnze geweldige partners

Advies van onze experts

Sollicitez directement l'un de nos agents ou fixez un rendez-vous par WhatsApp pour recevoir votre devis rapidement.